Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
World Glass
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Produse cosmetice Petra si Cosmedic
40 lei
Brand
1
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pentru fiecare produs a gamei Petra sunt folosite substante active naturale urmand experienta de decenii in dezvoltarea si cercetare a firmelor internationale. Produsele contin una sau mai multe extracte de plante medicinale prezente in cantitate mai mare, astfel cresc eficacitatea produselor.

Baza dezvotarii gamei este faptul ca pentru ingrijirea tenului se folosesc substante care se absorb usor, sunt acceptate si utilizate de piele creand rezultate de durata.

Gama de produse Cosmetic contin componente eficiente pentru tratamente cosmetice de schimbari corporale: masaje de slabire si anticelulitica, infasurare in folie, masaj cu vacuum.

Produsele contribuie la eficienta infrasaunei, la ridicarea rezultatelor in cazul tratamentelor corporale cu mijloace electrocosmetice.

Au la baza substante active, extrase din plante medicinale: alge marine, iedera, qinko, castane salbatice, ulei de scortisoara si portocale, vitamine, grasimi hidratante si un complex pentru imbunatatirea circulatiei sanguine.

Gama de produse contin aceleasi substante active dar in cantitate din ce in ce mai mare putand fi alese produsele cu gradul de putere adecvata.

Cremele si gelurile pot fi amestecate, astfel pretentiile individuale pot fi satisfacute in privinta obtinerii unei mixturi cu oricare grad de eficacitate.
Din Gura in Gura